EXCLUSIV! Surpriza totala! Gabriel Fatu va ajunge la DNA! Regele farselor de la OTV urmeaza sa apara in fata anchetatorilor pentru a da declaratii intr-un dosar de cumparare de influenta si de trafic de influenta

Gabriel Fatu a fost luat si el in vizorul DNA, in calitatea lui de consilier la Primaria Capitalei. Actorul va fi nevoit sa vina in fata oamenilor legii si sa declare tot ce stie in legatura cu implicarea institutiei la care lucreaza intr-un dosar de cumparare de influenta si trafic de influenta cu SC Apa Nova SA, fireste ca martor.
Dupa ce a devenit cunoscut ca rege al farselor pe care le facea la OTV, Gabriel Fatu s-a reorientat catre politica. Ajutat de mentorul lui, Dan Diaconescu, el a intrat in Partidul Poporului si, din ipostaza de membru, a fost ales consilier in Consiliul General al Muncipiului Bucuresti.
Actorului i-a mers foarte bine la Primaria Capitalei, iar activitatea lui de consilier a fost destul de apreciata pana in 2015. Totusi, recent, situatia pare ca s-a schimbat putin, odata cu declansarea, la finele lunii septembrie, a unei anchete in care trei persoane, Semenescu Ovidiu Traian, Moisescu Vlad Octavian si Berevoianu Costin, au inceput sa fie cercetate de DNA pentru trafic de influenta in favoarea unei companii de apa-canal, “SC Apa Nova SA”.
Cum Fatu este membru in Consiliul General Bucuresti si are, probabil, cunostinta de contractele incheiate, el urmeaza sa fie chemat sa spuna tot ce stie legat de aceste intelegeri, asa cum de altfel se va intampla si in cazul altor consilieri. Actorul va da o declaratie in fata anchetatorilor, apoi isi va relua activitatea profesionala obisnuita, intrucat el are in acest dosar doar calitatea de martor.
Pe de alta parte, in cazul lui Gabriel Fatu se poate spune ca a prosperat mult de cand este politician, dar si om de teatru. In declaratia sa de avere, actorul se poate mandri cu sume si proprietati frumusele, pe care insa trebuie sa le imparta cu fosta sa sotie, Chris Simion, de care a divortat in acest an.
Astfel, Gabriel Fatu detine, impreuna cu fosta nevasta, un apartament, achizitionat in anul 2006, in sectorul 1 al Capitalei, dar si o masina de lux, un Jaguar. Potrivit declaratiei sale de avere, el mai are si obiecte de arta si bijuterii, in valoare de 100.000 de euro, urmand ca si acestea sa fie supuse discutiilor la procesul de partaj. Fatu mai are si mai multe depozite in banci, insumand 102.000 euro si 873.000 de lei!
Actorul mai detine si o cota de 20% dintr-o societate comerciala, Alvorada Cafe, evaluata conform declaratiei sale de avere din anul 2014 la suma de 40.000 de euro. Gabriel Fatu a incasat, raportat la anul fiscal 2013, 61.000 de euro din activitati de productie, regizorat, roluri si alte activitati artistice, iar aceasta suma se adauga veniturilor sale de 22.000 de lei de la firma si alti 27.000 de la Universitatea de Teatru si Film “I. L. Caragiale”, unde este consultant, asa ca averea lui este una considerabila.

Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu