EXCLUSIV! Am aflat care e adevaratul salariu de consul al lui Andrei Zaharescu! Avocatii Andreei Berecleanu vor lua notite dupa articolul acesta! Fostul ei sot castiga mai multi bani decat cel caruia i-a luat locul si s-a imbogatit anul acesta cu 145.000 de euro!

Andrei Zaharescu, consul al Romaniei la Cape Town, in Africa de Sud, a fost platit cu 45.420 de dolari pe an, spre deosebire de precedesorul sau, Silviu Rogobete, care avea un salariu de 38.000 USD.
Andrei Zaharescu a fost numit consul general al Romaniei la Cape Town, in Africa de Sud, in noiembrie 2013, dupa ce ocupase functia de purtator de cuvant al Guvernului. La momentul respectiv, presa a speculat ca salariul lui Zaharescu este de 38.000 de dolari pe an, luandu-se ca reper declaratia de avere a fostului consul la Cape Town, Silviu Rogobete.
Cu toate acestea, Zaharescu castiga mai mult decat precedesorul sau, dovada fiind declaratia de avere a fostei vedete TV, care se refera la castigurile din 2014. Astfel, Zaharescu a trecut la venitul incasat in calitate de consul suma de 45.420 de dolari (3.875 USD pe luna), cu 7.420 de dolari mai mult decat Rogobete, dar si un castig de 2.995 de lei.
In declaratia de avere, Zaharescu a trecut si o tranzactie efectuata in aprilie 2015, vanzarea cotei sale de 50% dintr-un teren si o constructie la Breaza (cealalta jumatate fiind a fostei sale sotii, Andreea Berecleanu) pentru suma de 145.000 de euro. In Africa de Sud, Zaharescu nu o duce bine doar din punct de vedere financiar. El si-a refacut viata alaturi de avocata Cosmina Ionescu, care l-a insotit la Cape Town si i-a daruit un baietel in toamna lui 2014. Wowbiz.ro a dezvaluit recent ca Andrei Zaharescu nu a platit pensia alimentara pentru cei doi copii pe care-i are cu Andreea Berecleanu, de care a divortat, si ca vedeta TV l-a actionat in judecata si a obtinut executarea silita a fostului ei sot.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu