Corpul ei atrage toate privirile, dar cei care o vad nu se hotarasc: e sexy sau e urata? Uite cum arata fotomodelul acesta in costum pe baie.

Tanara e criticata mereu pentru ca nu se incadreaza in tiparele obisnuite ale unui fotomodel. 
Barbara Ferreira, sau Barbie, e mandra de corpul ei si spune ca tine ca nicio fotografie in care apare sa nu fie retusata, pentru ca e mandra de corpul ei si nu are nimic de ascuns.

Tanara este mereu cu zambetul pe buze si este apreciata de cei cu care a colaborat din industria modei. In plus, este o celebritate pe Internet, unde are sute de mii de fani pe Twitter, Instagram sau Snapchat. In fiecare noapte, ea posteaza un clip de 3 minute pe Snapchat, care este urmarit de sute de mii de fani.

Ea a marturisit ca era complet diferita in copilarie, era mai putin sociabila, pentru ca era complexata din cauza trupului ei. "Nu mi-am dorit sa ajung aici, dar aici m-a adus soarta. Fiecare zi e ceva nou, sunt binecuvantata", a spus ea.
Iata cea mai recenta reclama in care apare Barbie:

Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu