FOTO EXCLUSIV! Maria Buza, aparitie catastrofala! Artista a bifat toate dezastrele posibile intr-o singura tinuta! Vezi cum s-a prezentat la un concert recent! E de nerecunoscut

Pe langa proiectele tv in care e implicata, Maria Buza mai are si evenimente private la care intretine atmofera sau concerte pentru fani, in diverse locatii. Recent, ea a facut show intr-o berarie celebra din Capitala, alaturi de trupa ei.
Maria Buza a avut o aparitie care i-a uimit pana si pe fani care o stiu mereu pusa la punct, eleganta, aranjata, afisand o tinuta impecabila. De aceasta data insa, artista a dat cu bata-n balta grav!
Maria Buza a optat pentru o rochie lunga, ce-i drept, insa, pe care, probabil nu a apucat sa puna fierul de calcat, in partea de jos fiind sifonata rau. Mai mult, desi modelul nu permitea sa pui sutien, ca sa nu aiba un aspect inestetic, Maria Buza nu a putut sa renunte la el, astfel ca, modelul rochiei a fost “stricat” de cele doua bretele care ii atarnau pe umeri.
Nici la capitolul look nu a fost tocmai inspirata, se pare. Artista nu s-a coafat si a preferat sa-si stranga parul intr-o coada si sa-si “tufleasca” niste flori artificiale, langa ureche, pe care, ulterior si le-a pus la gat, drept colier.
Mai mult, rochia aleasa nu o avantaja mai deloc, asta pentru ca, la subrat ii scotea in evidenta cateva randuri de piele lasata. Se pare ca Maria Buza a luat in greutate, in ultima perioada, neglijandu-si silueta. In imagini, interpreta apare si mai rotunda la fata, dar si cu barbie dubla.
Daca nu le-a facut pe plac fanilor cu aparitia ei, i-a incantat insa cu muzica. Spectatorii s-au distrat de minune la show-ul ei, au dansat si au cantat impreuna cu ea.





Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu