EXCLUSIV! Decizia socanta a Prodancei de a-si opera sanii le-a speriat pe toate femeile cu silicoane din Romania! Chiar exista o legatura intre cancer si implanturile din sani? Specialistii dau un raspuns clar

Ana Maria Prodan a luat, ieri, o hotarare care a bulversat toate femeile din Romania care au recurs la implanturi. Speriata de cancerul la san, impresara si-a scos silicoanele si a anuntat public ca nu mai vrea sa aiba nici macar un gram de substanta straina in organism pentru a se proteja pe ea si pe cei care o iubesc. Specialistii insa nu o sustin in demers si considera ca, pana acum, nu s-a dovedit vreodata ca bustul artificial ar putea provoca tumori.
Isterie printre romancele care au silicoane, dupa ce Prodanca a anuntat ca-si scoate implanturile facute in urma cu cativa ani. Impresara a recurs la acest gest socant, deoarece ii este teama sa nu se imbolnaveasca de cancer la san, mai ales ca are si antecedente in familie. Asa ca mai bine previne o boala decat sa aiba un bust perfect.
Decizia Anei a creat reactii din partea reprezentantelor sexului frumos care au recurs la interventii estetice asemanatoare si multe s-au intrebat daca nu trebuie sa ii urmeze cat mai rapid exemplul, pentru a nu avea parte, Doamne Fereste, de probleme majore in organism si sa li se formeze tumori cand se vor astepta mai putin.
Situatia este insa clarificata rapid de specialisti, care o contrazic pe vedeta si le linistesc, totodata, pe romance.
“Pana in 2015,  nici macar un studiu nu a demonstrat ca exista posibilitatea ca o femeie sa se imbolnaveasca de cancer la san daca isi pune silicoane - si s-au facut enorm de multe analize pe aceasta tema. Implanturile puse de esteticieni nu sunt introduse in glanda mamara, nu au contact cu ea, astfel nu exista niciun pericol. Taietura care se realizeaza pentru a se introduce acele pungute cu ser este sub muschii pectorali si nu se atinge nimic sensibil in organism. E adevarat ca acolo exista un corp strain, si este o oarecare teama de o inflamatie, dar nici asa nu se poate vorbi de formarea unei tumori, este exclus. In cazul Anei Maria Prodan, suntem ferm convinsi ca este o decizie personala pe care a luat-o, probabil, in urma citirii unor materiale eronate pe internet si a antecedentelor din familie. A fost, probabil, o alarma pentru ea si a luat aceasta hotarare pentru organismul sau. Trebuie sa ii respectam dorinta personala, care, probabil, o va ajuta mult la nivel mental. Dar, ca o concluzie strict medicala, silicoanele nu provoaca niciodata cancerul”, au declarat medicii specialisti de la Spitalul Fundeni pentru WOWbiz.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu