EXCLUSIV! Cruduta, inselata in amor! Burlacita s-a indragostit de castigator, iar el nici n-o baga in seama! Vezi ce pretexte jenante baga Valentin ca sa nu se intalneasca cu Daniela

Daniela Crudu a facut ce-a facut si s-a indragostit lulea de cel pe care ea insasi l-a desemnat castigatorul editiei "Burlacita".
Filmarile s-au terminat inca din iulie la ceea ce vedem noi astazi, pe micile ecrane, in noul sezon al showului tv "Burlacita", avand-o in rol principal pe Daniela Crudu. Si, asa cum WOWbiz.ro v-a informat in exclusivitate, a fost desemnat si castigatorul inimii Crudutei, in persoana lui Valentin Gane, un tip de 32 de ani, cu 3 casatorii la activ si doi copii.
Ce nu se stie, insa, este teapa teribila pe care si-a luat-o Cruduta. Nu de alta, dar este greu de crezut ca o femeie cu experienta ei de viata, in ciuda varstei de numai 26 de ani, se poate indragosti lulea in cadrul unei emisiuni tv. Dar Daniela a facut-o. Cum, necum, ea s-a amorezat de cel pe care l-a desemnat castigator, fara sa se gandeasca o clipa ca tipul "joaca tare" si ca participarea lui la show nu are, neaparat un scop emotional-afectiv, faima putand fi unul din motivele pentru care s-a inscris in cursa.
Imediat dupa ce s-au terminat filmarile, cu un "happy-end" demn de cel mai siropos film american, Daniela oferindu-i lui Valentin trandafirul castigator, desigur, bruneta abia astepta sa sara in bratele lui, intr-un cadru intim, fara camere de luat vederi, microfoane si producatori. Asa, ca doi indragostiti ce credea ea ca erau.
Numai ca - stupoare! - Valentin a inceput, regulat, sa se scuze in fata insistentelor Danielei si sa o refuze. Ba ca nu se poate ca asa e contractul pe care l-a semnat, ba ca ar incalca regulamentul, ba ca se supara producatorii show-ului, ba ca daca ii vede cineva si apare informatia in ziare si se dezvaluie inainte de vreme deznodamantul emisiunii.
Cei doi tineau legatura doar telefonic si prin internet, fara sa se vada in particular nici macar o singura data, spre dezamagirea Danielei care nu stia ce sa mai creada despre barbat.
Acest comportament al lui Valentin vine sa intareasca gurile rele care au spus ca el ar fi fost mereu un... oportunist si ca ar fi cautat mereu cate un interes in relatiile pe care le-a avut. De altfel, cam asa este si profilul ce i-a fost creionat lui Valentin Gane pe site-ul emisiunii: "Valentin pare să fi trăit până acum trei vieți, nu una. A plecat în SUA la doar 19 ani și, pentru a putea trăi visul american și a obține actele necesare, s-a căsătorit (Aici chiar el a spus, in timpul show-ului, ca "Prima casatorie a fost una de genul "Buletin de Bucuresti""). Doi ani mai târziu, în Las Vegas, a cunoscut o altă femeie și s-a recăsătorit. Împreună au o fiică, de 12 ani, pe care Valentin o vede o dată pe an, de ziua ei. Căsnicia nu a durat mai mult de cinci ani, pentru că, întorși în România, mama fiicei lui nu s-a putut adapta. Din cea de-a treia căsnicie, cu o româncă, de data asta, Valentin are un băiețel".



Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu