Andrei Zaharescu, in pericol sa ramana fara postul de consul dupa scandalul spagilor? Vezi cine cere Ministerului de Externe sa il cheme pe fostul prezentator TV sa dea explicatii!

Sebastian Bodu, fostul presedinte al ANAF, cere ca Andrei Zaharescu sa dea explicatii pentru acuzele care i se aduc.

Doina Gradea, fosta asistenta de la Pro TV a lui Adrian Sarbu, a dezvaluit zilele trecute ca Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu au plecat in conditii obscure din trust, la finalul anilor `90, dupa  ce transformasera jurnalul de dimineata intr-un „talcioc personal”. Acuzele lu Gradea au fost confirmate de Ioana Moldovan, fosta colega a lui Zaharescu de emisiune, care a dezvaluit: „Lua spaga la greu. Doctori, cabinete stomatologice, clinici private, nimeni nu scapa.. a mers cu tupeul atat de departe incat le dadea bietilor doctori chitante scrise de el”.

Sebastian Bodu, fost presedinte al ANAF, a citit marturisirile Ioanei Moldovan si a cerut Ministerului Afacerilor Externe ca Andrei Zaharescu, care ocupa functia de consul general al Romaniei la Cape Town, in Africa de Sud, sa fie chemat in tara pentru a da explicatii. „Alo, MAE, stiu ca s-a prescris, dar il chemati va rog in tara pe dl. Zaharescu, sa dea explicatii? Sau ne facem de kkt pana la capat?”, a scris Sebastian Bodu.

Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu