Deea de la Insula Iubirii, fotografii HOT pe net! Imaginile astea cu ea iti vor aprinde imaginatia!

Deea, fosta concurenta de la emisiunea "Insula Iubirii", si-a innebunit prietenii virtuali cu fotografii care de care mai incitante.

Deea a devenit cunoscuta in urma aparitiei in show-ul "Insula Iubirii", dupa ce si-a inselat iubitul cu care avea o relatie de patru ani cu o ispita din cadrul emisiunii.

Daca, la inceput, fosta concurenta isi ducea fanii in extaz doar daca se dezbraca, acum, Deea este in centrul atentiei si daca se fotografiaza cu hainele pe ea, dar cu expresii faciale amuzante.

Recent, aceasta a postat pe contul ei de socializare un colaj foto care a fost apreciat de sute de fani.



Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Chair asa focoasa nu i.Si per video Chatul de curve unde lucreaza nu are decit 2 stele semn ca nu i mare lucru de curul ei.De cap ne am lamurit ca nu i decit piesa de decor.Ordinara si cretina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chair asa focoasa nu i.Si per video Chatul de curve unde lucreaza nu are decit 2 stele semn ca nu i mare lucru de curul ei.De cap ne am lamurit ca nu i decit piesa de decor.Ordinara si cretina.

    RăspundețiȘtergere