Vedetele Kanal D - mai aproape de fani, pe Instagram!

Pentru a fi si mai aproape de fanii sai, Kanal D lanseaza astazi o campanie desfasurata in exclusivitate pe Instagram. Timp de o luna si jumatate, contul oficial de Instagram Kanal D Romania - https://instagram.com/kanaldromania va fi preluat de vedetele Kanal D, astfel ca toti cei interesati vor putea sa vada ce fac starurile lor preferate cand nu se afla in lumina reflectoarelor.
Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, Iulia Albu si Ana-Maria Barnoschi se numara printre vedetele care vor prelua rand pe rand, timp de o saptamana contul de Instagram Kanal D Romania, conectandu-i pe fani la lumea lor, oferindu-le informatii si fotografii din culisele emisiunilor, dar si amanunte din viata lor privata.
La finalul lunii, este randul echipelor emisiunilor Kanal D sa preia contul de Instagram Kanal D Romania. Oamenii din spatele show-urilor - producatori, editori, redactori, cameramani - se vor asigura ca toti cei interesati vor avea acces, in timp real, la detalii din culisele Stirilor Kanal D, „Teo Show”, „WOWBiz”, „Te vreau langa mine”, „D-Paparazzi”, „Vacanta Mare – Leana s-a intors”, „Roata Norocului” si „Asta-i Romania!”. 
Astfel, fanii Kanal D vor vedea pentru prima data emisiunile lor preferate prin ochii celor care realizeaza aceste show-uri si ii vor cunoaste pe cei care le ofera zi de zi cele mai atractive programe de televiziune.




Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu