Reacţie scandaloasă. Oamenii i-au spus în faţă că e "scârboasă". Cum a apărut o tânără pe plajă

Perioada de transformare din adolescentă în femeie este una destul de dificilă pentru majoritatea fetelor. Este o perioadă în care fetele trec prin schimbări majore de ordin fizic şi psihic. Atunci când acestor dificultăţi inerente li se mai adaugă şi o boală, lucrurile devin chiar şi mai dificile.
Sara Gebert, o tânără de 20 de ani din SUA, a fost diagnosticată cu o boală intestinală cronică rară. Fata nu poate mânca absolut nimic şi vomită de zeci de ori pe zi.
Doctorii au fost nevoiţi să o opereze pentru a-i crea căi de acces artificiale către stomac, pe unde îi e administrată mâncarea.
În ciuda bolii sale, Sarah se comporta ca orice tânără normală. „Cu hainele pe mine, nimeni nu banuieşte că nu sunt o persoana normală, dar la plajă e o cu totul altă situaţie", a marturisit ea.
Din nefericire, oamenii se obişnuiesc greu cu aspectul ei şi Sarah a povestit ca a fost jignită când s-a arătat în public cu toate tuburile care ies din ea. Oamenii au numit-o"scârboasă".
Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu