Nicoleta Guta ii da replica sotului care o santajeaza cu copilul! Vezi cum i-a dat de inteles manelista ca barbatul nu mai are ce cauta in viata lor!

Nicoleta Guta e fericita ca fiul ei, Nicolas, se intelege cu actualul ei iubit, Mircea.
Nicoleta Guta l-a parasit acum doi ani pe sotul ei, Andrei Caldarar, cu care are un baietel de 6 ani, Nicolas. Caldarar, care isi petrece destul de mult timp cu copilul, a incercat sa-l manipuleze, invatandu-l sa cante o melodie cu versurile "Tata, tata, eu te vreau acasa/Dorul de tine deloc nu ma lasa/Atat eu imi doresc/Vreau langa tine  sa cresc”.
Caldarar a postat filmuletul si a sperat ca astfel o va sensibiliza pe Nicoleta, iar sansele de impacare vor creste. In replica, manelista i-a taiat orice speranta fotului ei sot, postand si ea o fotografie in care apare alaturi de Nicolas si de actualul ei iubit, Mircea. Cei trei au pozat zambitori si imbratisandu-se, ca o familie fericita, atitudinea lor fiind un mesaj pentru Caldarar ca nu mai are loc in viata Nicoletei.

Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu