Imagini de senzatie! Vica Blochina si-a pus chilotii pe cap!

Vica Blochina se distreaza la maximum in emisiunea pe care o prezinta alaturi de Cove, Nadine si Sore.
Toata lumea stie ca Vica Blochina cheltuieste sume mari de bani pe haine si accesorii pentru ca ii place “luxul”, asa cum a marturisit chiar si in emisiunea pe care o prezinta, “Vorbeste lumea”. Stiind si Cove acest lucru, dupa una dintre emisiile de saptamana trecuta, a provocat-o pe vedeta sa se imbrace din cap pana-n picioare cu doar 150 de lei. Cand a auzit Vica, a ramas blocata, insa i-a spus ca incearca sa vada daca reuseste, desi nu e sigura de asta.
Vedeta tv a pus mana pe telefon si si-a sunat o prietena si un amic, chibzuiti la bani, si i-a rugat sa mearga cu ea la shopping ca sa o ajute sa se imbrace cu doar 150 de lei.
A luat magazinele la picior, iar intr-unul cu lenjerie intima s-a distrat la maximum. Amicul ei i-a propus sa-si ia o lenjerie intima, sexy, ca si asa e o solutie sa se imbrace si, mai mult, se incadreaza in suma propusa de Cove.
La raionul cu lenjerie intima, au inceput sa le vina idei mai nastrusnice. Vicai i-a atras atentia o pereche de chiloti, din dantela, negri, eleganti si care, desigur, se incadrau in bugetul ei. Amicul ii spune ca ar putea sa-i poarte si pe cap, ca “dau bine”. Vica i-a facut pe plac si si-a pus chiloteii pe cap, starnind hohote de ras in jurul ei.



Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu