GALERIE FOTO » Ea este cea mai sexy suporteră a echipei Sparta Praga

Nu doar echipele mari de fotbal din Europa au suportere sexy.
Sparta Praga are una dintre cele mai "formoase" susţinătoare în persoana uneia dintre cele mai sexy şi tinere actriţe din industria filmelor pentru adulţi, Lucie Wilde. Tânăra, în vârstă de numai 19 ani, şi-a început cariera în acest domeniu în urmă cu un an şi este o mare iubitoare a sportului cu balonul rotund.
"Am mers de mai multe ori la meciurile echipei Sparta Praga şi aproape de fiecare dată a câştigat. Cred că le-am purtat noroc. În ultimele luni, nu prea am mai avut timp să merg pe stadion, pentru că am fost plecată din ţară. Dar le ţin pumnii băieţilor", a declarat Lucie.
Lucie Wilde s-a născut la Praga pe data de 11 ianuarie 1996 şi nu şi-a făcut niciodată public adevăratul nume. Ea mai activează în industria filmelor pentru adulţi şi sub nickname-ul " Busty Buffy", iar în majoritatea producţiilor apare alături de iubitul ei. Lucie a devenit cunoscută mai ales datorită bustului ei impresionant ce măsoară 110 centimetri.








Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu