FOTO Show exploziv sustinut de VUNK la Polivalenta! Printre lasere si lumini, liderul trupei a planat printre planetele suspendate!

Trupa VUNK a sustinut aseara un concert eveniment la sala Polivalenta din Capitala.
Liderul trupei Vunk a planat printre planetele suspendate, sferele uriase pictate de copiii de la Galeria Basil au ajuns in public, artificiile au explodat de pe marginile triunghiulare ale scenei, iar sala a vibrat la omagiul adus “unuia dintre cei mai importanti muzicieni si visatori ai lumii”, John Lennon, datorita caruia am inceput sa iubesc muzica”, dupa cum marturiseste Cornel Ilie.
Unii dintre fanii Vunk din tara, care nu au avut posibilitatea sa ajunga la concert, au accesat link-ul pus la dispozitie de trupa si astfel nu numai ca au putut vedea live spectacolul de la Sala Polivalenta, dar au ajuns pe scena, pentru ca au facut cu mana celor 5000 de spectatori de pe ecranele uriase din spatele trupei.
Printre hiturile trupei si-au facut loc in universul emotiilor live si sase piese noi pe care trupa VUNK le va include pe urmatorul lor album care se va lansa curand. Pana atunci, fanii vor putea retrai cele mai frumoase momente din relatia lor cu VUNK ascultand “Hituri si mituri”, albumul care a fost lansat odata cu Un Nou Univers.




Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu