Foto | Ele si-au facut tatuaje pentru iubiti! Vezi ce au facut Tonciu, Jojo, Ana Maria Mocanu, Catrinel Menghia si Sylvia dupa ce s-au despartit de parteneri

Fiind indragostite pana peste cap de partenerii lor de viata, Andreea Tonciu, Jojo, Ana Maria Mocanu, Catrinel Menghia, Sylvia si multe alte vedete si-au facut tatuaje dedicate iubitilor. Mai tarziu insa, au regretat si au gasit solutii sa acopere desenele de pe trup.

Sylvia, pe vremea cand era sotia lui Andrei de la Alb Negru, a crezut ca un tatuaj cu numele lui, in zona intima, ar fi o dovada de iubire. Astfel, solista si-a scris numele “Andrei”, sub buric. Casnicia lor insa s-a incheiat odata ce blondina l-a “tradus” pe Andrei cu manechinul Iulian Demeter. Imediat ce a divortat, Sylvia a inceput sa ia la rand saloanele tatuatorilor ca sa o “scape” de desenul din zona intima. In aceasta vara, cantareata s-a fotografiat in costum de baie decoltat, pe plaja, iar sub buric nu se mai vedea nici urma de tatuaj, semn ca a reusit sa-l stearga.

Catrinel Menghia s-a confruntat si ea cu aceeasi problema. Manechinul si-a tatuaj “in chilotei” un mesaj cu dedicatie pentru fostul sot, Massimo Brambati. Ea si-a scris “Massimo per sempre” (n.r. “Massimo pentru totdeauna”). Dupa sase ani de casnicie, cei doi s-au despartit. La scurt timp, Catrinel s-a lasat pe mana unor specialisti care sa-i “stearga” tatuajul cu dedicatie.

Indragostita pana peste cap, Catalina Grama, alias Jojo, si-a facut, in urma cu mai bine de zece ani, un tatuaj, pe inelar, cu initialele numelui iubitului ei de atunci, nimeni altul decat Liviu Varciu. Ei s-au despartit la scurt timp de cand si-au recunoscut relatie, iar Varciu a marturisit, atunci, ca a parasit-o pe Jojo pentru ca l-a inselat. Blondina a gasit imediat o solutie sa-si modifice initialele L.V. S-a dus la un tatuator renumit si l-a rugat sa-i scrie “Love” (n.r. dragoste). Cu anii, actrita si-a dat seama ca nu-si mai doreste tatuajul de pe mana, asa ca a inceput diverse procedure ca sa scape de el. Nici acum nu a scapat complet si deseori isi acopera semnul purtand inele mari.

Ana Maria Mocanu a facut si ea un asemenea gest pentru actualul iubit al ei, Valentin, dar si pentru fostul, un artist pe nume Dan. Ana isi tatuase initialele numele lui pe inelar, insa, dupa ce s-a despartit de el, le-a acoperit cu un alt desen: un fluture imens. Si tot nu s-a invatat minte! Acum asistenta tv si-a tatuat si initialele actualului iubit, V.B., la incheietura unei maini. Sa speram ca de aceasta data nu va regreta gestul.

Andreea Tonciu e si ea patita, chiar de doua ori! Pe vremea cand s-a iubit cu Giani Kirita, bruneta si-a tatuat, la glezna unui picior, initialele lui. Evident, dupa despartire, si-a transformat tatuajul cu initiale intr-un desen “sofisticat”. Mai apoi insa, Niky Mitea i-a luat mintile, asa ca s-a dus din nou la tatuator. Ea si-a facut litera “N”, pe abdomen. Mai apoi, l-a “transformat” intr-un fluture.









Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu