EXCLUSIV! Toata lumea se intreaba din ce bani traieste Andreea Raicu! Noi am aflat! Suma castigata de fosta prezentatoare tv anul trecut este URIASA!

Andreea Raicu a castigat aproape 20.000 de lei pe luna in 2014, dar a pierdut bani cu magazinul in care vinde haine, cosmetice si bijuterii.
Andreea Raicu detine o firma al carei obiect de activitate este creatia artistica, cu ajutorul careia isi deruleaza contractele de tot felul, inclusiv aparitiile la televiziune sau la diverse evenimente mondene.
Din punct de vedere financiar, Andreea a dus-o bine in 2014, firma sa inregistrand un profit de 239.740 de lei, adica un venit lunar de 20.000 de lei (aproximativ 5.700 de euro). Raicu mai are o firma prin care detine magazinul online, acolo unde vedeta comercializeaza imbracaminte, bijuterii si cosmetice, dar aceasta a inregistrat o pierdere de 33.105 lei in 2014, semn ca Andreea inca nu a reusit sa-si promoveze produsele pe masura notorietatii sale.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu