Exclusiv! Inaintea Anei Mocanu, Valentin s-a iubit cu doua bunaciuni! Denisa Despa si Cristina Pucean se afla pe “lista” lui!

Ana Maria Mocanu e indragostita lulea de Valentin, afaceristul care s-a iubit cu mai multe “bombe sexy” din showbiz. Cei doi sunt impreuna de cateva luni si par extrem de fericiti. Din dragoste pentru el, Ana si-a tatuat, la incheietura unei maini, initialele numelui sau.
Ana Maria Mocanu si-a “tras” un iubit dorit de multe femei! Valentin, barbatul care detine un local de petrecere, s-a iubit cu mai multe femei frumoase din showbiz. Pe “lista” sa de cuceriri, s-ar numara si Denisa Despa sau Cristina Pucean, ambele doua bunaciuni care danseaza alaturi de manelisti cunoscuti din showbiz.
Ana Maria, ca si Denisa sau Cristina, pe vremea cand le tinea la brat, il insoteste la localul pe care-l detine si face atmosfera pentru clientii sai.
“Ana i-a adus multa clientela la local, ca e frumoasa, sexy, prietenoasa si face atmosfera. Merge des la local sa danseze pe muzica artistilor invitati sa cante. Si Cristina Pucean a dansat la el la local o buna perioada de timp. Ana il sustine si il sprijina in afacere pentru ca e indragostita de el. La local danseaza, sta la poze, imaginea ei il ajuta in promovarea afacerii. Iar in vara, Ana a facut o sedinta foto incediara, cu Loredana Chivu, la o piscina pe care o detine Valentin, ca sa-i faca promovare. Si Valentin ii face toate poftele si o trateaza ca pe o printesa. El a avut multe femei frumoase langa el, dar nu cu toate s-a afisat”, sustim surse din anturajul celor doi.







Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu