EXCLUSIV! Cati bani a pierdut Dan Bittman dupa ce a fost dat afara de la X Factor! De cand nu mai este jurat, veniturile ii sunt de 9 ori mai mici!

Dan Bittman, liderul trupei Holograf, a avut un an prost in domeniul afacerilor.
Dan Bittman a fost, pentru doua sezoane, pana in martie 2014, jurat al emisiunii X Factor, alaturi de Delia Matache si Cheloo, presa relatand ca a fost dat afara de Antena 1 dupa ce cantaretul ar fi incalcat niste clauze din contract. Incheierea colaborarii cu X Factor l-a afectat financiar pe Bittman, dovada fiind datele de la Ministerul de Finante.
Conform acestor, firma lui Bittman, Danutz SRL,  a avut in 2014, anul in care nu a mai fost jurat, un profit de doar 7.375 de lei. In 2013, cand Bittman era unul dintre personajele proeminente ale emisiunii, profitul firmei sale a fost de 69.520 de lei, adica de peste 9 ori mai mare decat in 2014. Diferenta dintre cele doua castiguri este de 62.145 de lei (aproximativ 14.000 de euro).
Bittman si-a mai incercat norocul si in afaceri imobiliare, dar firma sa, Imobiliar Danutz Casa, a avut, in 2014, o pierdere de 9.084 de lei. Cantaretul mai este asociat si in Holograf Production SRL, impreuna cu colegii sai de trupa, castigul pe 2014 fiind de 16.468 de lei.

Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu