Exclusiv | Bomba! Loredana Chivu si-a dat demisia de la Antena! Afla detalii despre decizia surprinzatoare

Loredana Chivu a luat o decizie surprinzatoare luni seara, chiar inainte de a intra in platoul emisiunii nocturne in cadrul careia era asistenta tv. Blondina si-a dat demisia si nu a mai aparut in emisiune, scaunul ei de asistenta fiind ocupat de Daniela Crudu.
Loredana Chivu a activat ca asistenta tv in cadrul unui show de la Antena, doar cateva luni. Ieri ea a decis ca nu-si mai doreste acest job si si-a anuntat sefii ca pleaca. Conform surselor din anturajul ei, Lore si mai-marii postului s-au “despartit” in relatii bune, fara vreo discutie contradictorie. Surse din apropierea blondinei sustin ca aceasta se gandea de ceva timp sa renunte la postul de asistenta tv, fiind nemultumita, in primul rand, de banii pe care-i incasa.
La inceputul acestui an, Loredana a fost data afara din cadrul aceleasi emisiuni, impreuna colega de platou, Ana Maria Mocanu. Atunci, vestea concedierii a primit-o chiar de ziua ei. Imediat dupa plecarea din Antena, Loredana a fost implicata intr-o relatie cu Leo de la Strehaia, punandu-se chiar, la un moment dat, problema casatoriei.




Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu