EXCLUSIV! Alarma! Ramona Gabor a ajuns piele si os! E deja anorexica! Specialistii sustin ca, daca mai slabeste, s-ar putea intampla o tragedie! Numai silicoanele au ramas de ea!

Ramona Gabor slabeste pe zi ce trece! Sora lui Moni se topeste pe picioare, s-a tras la fata, picioarele si bratele i s-au subtiat, numai sanii sunt “la locul lor”!
In ultima perioada, Ramona Gabor se cam joaca cu sanatatea. Manechinul a slabit atat de mult incat incat a ajuns sa le semene fetelor care sufera de anorexie, o problema grava care nu se trateaza foarte usor si care poate duce chiar si la... deces!
Daca anul trecut ea se subtiase vizibil, recent, Ramona si-a socat fanii, in cele mai recente imagini postate pe un cont de socializare, cu bratele mult prea  subtiri, fata trasa, iar la decolteu i se vedeau oasele!
Specialistii s-au ingrozit si ei de noul trup al divei si au tras un semnal de alarma, pe care ea ar cam trebui sa il ia serios in seama, in caz contrar, Doamne fereste, i se poate intampla chiar si o nenorocire.
"Ramona Gabor confunda canoanele de frumusete cu kilogramele. Este ingrijorator numai cand ma uit la imagini! Din pacate, ea nu intelege in ce situatie grava se afla. Ii spun ca asa cum obezitatea poate fi fatala, la fel si anorexia duce la moarte, intrucat organismul nu poate fi privat de alimentele esentiale, proteine, fructe, legume si chiar carbohidrati. Trebuie sa ne hranim din toate grupele alimentare, altfel nu putem functiona normal. Pe de alta parte, ii inteleg inconstienta. Infometarea la varsta ei (n.r. 26 de ani) nu isi arata efectele acum, dar in timp ea poate fi periculoasa", a declarat medicul nutritionist Vera Daghie pentru WOWbiz.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu