Detaliile interventiei socante facute de Ana Maria Prodan la sani! "A stat sase ore pe masa de operatii”! Primele imagini cu impresara din spital

Prodanca a stat peste sase ore in sala de operatii pentru a-si scoate implanturile de silicon pe care le avea de ani de zile! Vedeta se afla, in acest moment, inca in spital, este slabita, insa, starea ei este in limitele normale impuse de o astfel de interventie chirurgicala.
Ieri, Ana Maria Prodan a facut un anunt surpriza, care a socat, in special, femeile “posesoare” de silicoane din Romania. Carismatica impresara a declarat ca isi va scoate protezele mamare, pentru ca ii este teama sa nu se imbolnaveasca de cancer la san, mai ales ca are in familie persoane ce sufera de aceasta boala. Mai mult, azi, ea a surprins din nou, cand, printr-o postare pe facebook, a dezvaluit ca medicii i-au gasit, in urma cu putin timp,un nodul ce ii putea fi fatal, daca nu ar fi fost extirpat imediat.
Surse din preajma Prodancei sustin ca interventia chirurgicala, realizata la o clinica de lux din Istanbul, a fost o reusita, insa, in acest moment, pacienta este tinuta inca sub observatie.
“Operatia a durat peste sase ore! Ana a intrat in sala in jurul orei 13.00, i s-a facut o anestezie generala, apoi, intreaga echipa condusa de medicul estetician Murat Topalan a incercat sa ii elimine pungile cu silicon pana spre orele 19.15.  Interventia a iesit perfect, iar azi de dimineata, impresara a fost stabilizata si a putut sa manance normal, o supa si o friptura de pui. Are putine dureri, care sunt normale, pentru ca vedeta este taiata in apropierea muschilor, insa nimic alarmant. Ea va mai sta in spital o zi, apoi, va putea sa mearga acasa”, au dezvaluit apropiatii impresarei, care mai spun si ca sotul sau, Laurentiu Reghecampf, nu s-a dezlipit de ea nici macar o secunda.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu