Ce nu știi despre hainele pe care le porți în fiecare zi! TREBUIE să citești asta

Ai niște haine pe care îți vine să le porți zilnic și nu știi de ce? E simplu: dependența este dată de versatilitatea lor și de faptul că te pot salva de la aproape orice dilemă. Îmbrăcatul presupune efort și gândire, dar în momentul când alegerile tale vestimentare sunt complimentate de toată lumea, simți că nu a fost în zadar.
Studiile spun că hainele care ne fac să ne simțim comod și să arătăm bine ne îmunătățesc vizibil viața. Iată care sunt hainele care dau dependența în rândul femeilor:
Jeanșii
Pentru că, în sfârșit, sunt atâtea modele în magazine încât pur și simplu nu te poți abține. Îi ai în toate culorile posibile iar cel mai mult îți place că, indiferent de anotimp, sunt alături de tine. Purtați cu sandale, cu balerini sau cu pantofii preferați cu toc cui, jeanșii au fost și vor fi prima ta dragoste.
Geaca de piele
Dintotdeauna ți-ai dorit o geacă de piele și o haină de blană, trebuie să recunoști. Însă o geacă din piele nu doar că este mai ușor de purtat, dar, mai ales dacă este de calitate, poate rezista fără probleme pentru zeci de ani. Pe măsură ce trece timpul, se consideră că semnele de uzură înnobilează jacheta, personalizând-o în funcție de fiecare purtător. Cambrate pe talie sau deasupra ei, gecile de piele pot fi purtate la fel de ușor cu fuste sau pantaloni, cizme cu talpă plată sau pantofi cu toc. Nu e de mirare că de îndată ce se răcorește un pic afară apelezi instant la geaca ta de piele.
Colanții
Sunt singurii pe care ți-i poate cumpăra absolut oricine, fără să îți știe dimensiunile. Sunt comozi, se potrivesc cu aproape orice și îți pun în evidența mai bine ca orice atuurile. Din piele, cu imprimeu floral ori animal print, cu aplicații de paiete, aurii, cu plasă sau dantelă, așa cum vedem pe fashionagenda.ro, colanții se potrivesc atât pentru o ținută casual, cât și pentru una elegantă sau chiar sexy, oferind, totodată, acel confort pe care niciun jeans sau pantalon nu ar putea. E cumva ușor de înțeles de ce nu te poți dezlipi de ei; în special de când i-ai descoperit și pe cei cu talie înaltă.
Fusta stilou
În fiecare sezon, o vezi pe podiumuri in diferite ipostaze si croieli, și nu te poți abține să nu mai adaugi încă una nouă colecției tale. Ceea ce poate nu știai până acum, fusta stilou se potrivește oricărui tip de siluetă, e foarte sexy si senzuala, de aceea, o porți mereu la cocktail-uri sau petreceri private. Ca să îți pună în evidența formele, talia ei trebuie sa fie inalta (nu exagerat), si asortată cu un top introdus pe sub ea sau chiar unul mai scurt din fabricație.
Surse foto:

Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu