Nelson Mondialul vrea sa faca show live din casa lui! Isi monteaza camere video in toate camerele

Nelson Mondialul, simpaticul interlop de la Cluj, tine legatura cu fanii sai, zilnic, postand poze si filmulete din casa.
Excentricul milionar primeste sute de like-uri si comentarii pe pagina de Facebook, iar fanii sunt innebuniti sa vada cum arata o zi din viata lui. Nelson se filmeaza cand mananca, cand petrece, cand sotia ii gateste sau cand copiii dorm. Atunci cand sotia e plecata cateva zile din Cluj, interlopul isi face de cap! Cheama femei in casa, le pozeaza si le filmeaza si-si pune imaginile pe facebook, reusind sa-si scoata nevasta din sarite.
Fanii insa insista ca vor tot mai multe filmulete cu Nelson sau, si mai si, il roaga pe interlop sa faca un site unde doritorii il pot vedea live la orice ora. Culmea, Nelson chiar s-a gandit la acest lucru, asa ca a inceput sa se intereseze in stanga si-n dreapta in ce consta, de ce are nevoie sa faca un show live pe Internet si cate camere video ii trebuie.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu