EXCLUSIV! Iubita lui Salam, primele probleme cu bebelusul! ”Cea mica e rea de foame! Cand vrea lapte plange de se zguduie casa!” Roxana Dobre e ajutata de mama ei sa o creasca pe Jacqueline

La mai bine de trei saptamani de la nasterea sa, Jacqueline Salam a inceput sa faca legea acasa!
Desi e mica cat o papusa si cand o vezi te topesti de dragul ei, bebelusa manelistului Florin Salam are plamani sanatosi si plange de-o auzi de la o posta.
Nu o face insa fara motiv, doar cand cere sa fie schimbata sau cand o doare burtica. Cand i se face foame, insa, sa te tii! Plansul nu mai este cu suspine si nici pentru a-si impresiona mamica si bunica, ci se transforma intr-un urlet puternic.
“Cea mica e cuminte. Adica e un bebelus normal, care plange cand vrea sa fie schimbat. Are, totusi, ceva al ei. E de rea de foame! Rea, rau! Cand vrea lapte plange de se zguduie casa. Cei din casa, mai exact mama Roxanei, cea care vede de cea mica, a invatat sa o cunoasca. Asta e singura problema pe care o au cei din casa cu ea. E o mancacioasa care nu suporta sa stea cu burta goala”, ne-a declarat o persoana din preajma familiei.
Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu