EXCLUSIV! FOTO! "Nea Popa" din La Bloc are un fiu despre care n-a vorbit NICIODATA! Acesta este actor si arata complet diferit de tatal sau celebru, Tudorel Filimon! Are parul lung si e plin de tatuaje!

Nea Popa din “La Bloc”, asa il stie toata lumea pe actorul Tudorel Filimon. Desi actorul a jucat in multe spectacole si filme, rolul din serialul de comedie a fost cel care l-a facut celebru. Foarte putini stiu insa ca “Nea Popa” are un fiu care este la randul lui actor.
Adrian Filimon este actor, ca si tatal sau. Tanarul insa nu seamana deloc cu “Nea Popa”. Adrian e brunet, are parul lung si are figura unui romantic. Este insa plin de tatuaje.
Tanarul, despre care Tudorel Filimon nu a vorbit pana acum, este angajat al Teatrului "Aureliu Manea" din Turda si joaca in majoritatea spectacolelor puse in scena acolo.
Dupa rolul din serialul TV “La Bloc”, lui Tudorel Filimon nu i-a mers prea bine. Actorul care are 61 de ani are probleme cu bancile. Asa ca a acceptat chiar si sa apara intr-o emisiune-concurs, care se desfasura in conditii extreme. Nevoit sa doarma in frig si supus unor probe fizice, actorul insa a cedat. I s-a facut rau si a fost scos din emisiune, cu ambulanta!
Acum, Tudorel Filimon este angrenat intr-un alt proiect. El are rol principal in spectacolul “Haimanaua”,  o piesa care are premiera in octombrie.




Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu