Foto | Andreea Balan, prima vacanta cu noul iubit! Vezi in ce complex de fite se rasfata cantareata si actorul George Burcea

Andreea Balan traieste o frumoasa poveste de dragoste langa actorul George Burcea. Cei doi nu se prea afiseaza impreuna, preferand sa-si tina relatia departe de ochii curiosilor. Recent, cantareata si iubitul ei au plecat in prima vacanta impreuna, in strainatate.
Andreea a gasit cateva zile libere, fara filmari la proiectele tv in care e implicata sau concerte, si-a luat noul iubit si au plecat in Turcia.
Cei doi au ales un complex de fite unde merg multe vedete de la noi, in care au tot ce isi doresc. Andreea si George au petrecut ore in sir la soare, s-au balacit, s-au dat in tobogane, cu colacul, si au facut o sumedenie de fotografii.
Andreea si George si-au ales si una din cele mai romantice camere, cu pat matrimonial, geamuri imense si vedere la mare.







Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu