EXCLUSIV! Operatia SOCANTA pe care si-o face Iulia Albu! Asa ceva nu s-a mai pomenit in Romania! Numai fashion-editorul era in stare de una ca asta! Am aflat de ce a fost la spital zilele trecute! Nu rata aparitia ei diseara la WOWbiz!!!

E suficient sa-i rostesti numele, Iulia Albu, ca te si gandesti la ceva extravagant, socant si unic! A criticat in stilu-i caracteristic multe vedete din showbiz, a socat cu aparitiile sale inedite, si-a luat drept animal de companie o gaina, “mananca” moda pe paine, caci doarme cu teancuri de reviste si carti sub perna, asta e Iulia Albu.
Asa cum ne-a obisnuit deja, Iulia Albu isi socheaza fanii si telespectatorii! Fashion-editorul a decis sa-si faca prima interventie estetica... una cu totul "neobisnuita", la care nu recurg multe vedete din lume. Iulia Albu are insa curaj sa o faca!
Iulia Albu a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz, zilele trecute, intrand intr-o clinica din Capitala, unde avea programare. Fashion editorul era gata sa se interneze pentru a-si face o operatie, insa medicul a trimis-o acasa pentru ca era racita. I-a spus ca o asteapta la interventie abia dupa ce ii va trece raceala.
Contactata telefonic, vedeta nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect si nici macar sa dezvaluie despre ce operatie este vorba. Reporterii WOWbiz au aflat insa “secretul” bine pazit al realizatoarei rubricii “WOW sau Bau Bau”, de la Kanal D!
Ei bine, aflati ca Iulia Albu s-a hotarat sa-si faca prima operatie estetica! Este vorba despre o interventie destul de complicata, numita si “bodysculpting”. Mai exact, fashion editorul isi va subtia gleznele! Mai mult, se pare ca ar fi vorba si despre o problema medicala, astfel ca nu va fi doar o operatie estetica, ci si una care ar putea "sa o scape" de anumite probleme.
Dupa ce va scapa complet de raceala, in cateva zile, vedeta Kanal D va ajunge pe masa de operatie pentru a fi supusa interventiei. Iulia e decisa sa faca acest pas si nimic nu o mai face sa se razgandeasca. Conform apropiatilor ei, fashion editorul a si facut un set complet de analize si investigatii, obisnuite inainte de astfel de interventii. Iulia Albu isi va etala, in curand, “noile” glezne, mult mai subtiri, asa cum si-a dorit.
Pe Iulia Albu o puteti vedea in aceasta seara, la “WOWbiz”, Kanal D, prezentand rubrica de fashion “WOW sau Bau Bau”.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu