EXCLUSIV! Andreea Berecleanu ii da replica Doinei Gradea: "Usier, asistenta, directoare la Sarbu. O femeie cu mari frustrari! Vrei sa-ti prezint situatii reale care au creat OROARE angajatilor PRO TV prin felul mizerabil in care te purtai?"

Dupa ce fosta asistenta a lui Sarbu a facut cateva dezvaluiri despre plecarea lui Andrei Zaharescu si a Andreei Berecleanu de la PRO TV, prezentatoarea tv i-a dat o replica usturatoare!
"Doina Gradea - usier, asistenta, directoare la Sarbu. Cum este posibil ca aceea despre care se spunea ca este "una dintre emisferele cerebrale ale lui Sarbu" sa sustina aberatiile de pe site-ul creat cu un anumit scop peste noapte...
O femeie alungata de insusi Adrian Sarbu pe un post invizibil la Pro Tv International, cu mari frustrari peste atatia ani, care nu o fac sa-si aminteasca de faptul atat de usor verificabil ca Andreea Berecleanu nu a prezentat niciodata dimineata, ca a plecat din Pro tv bine merci dupa o discutie frumoasa cu insusi Adrian Sarbu in 2003, dupa 8 ani de ProTv, din care 6 ani la stirile de la ora 5, iar Andrei Zaharescu in 1998!
Cum sa nu-ti aduci aminte, Doina Gradea? Vrei sa-ti prezint situatii reale care nu-ti fac onoare, dar au creat OROARE angajatilor PRO tv, prin felul mizerabil prin care te purtai? Cum tipai, barfeai, unelteai, strigai la presedinti, amenintai sau cadoriseai daca ghidurile tv nu prezentau ratinguri false ale Pro tv atunci cand Antena 1 batea cu telenovele indiene? Astea nu le povestesti? Jalnica generatie PRO TV!
Eu, Doina Gradea, traiesc dintr-un salariu de prezentator de stiri, tu din ce traiesti? Se intreaba cineva? Poate, iata, din mizeriile pe care le torni despre oameni din alte trusturi media! Dar o carte nu s-a gandit nimeni sa scrie? Si nu ma refer la manualele de istorie, ci la istoria adevarata a Pro tv", a marturisit Andreea Berecleanu pentru WOWbiz.
Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu