E scandal mare intre Dan Chisu si Manuela Harabor! S-a ajuns si in instanta! Ea cere pensie alimentara pentru fiul autist, el zice ca nu stie daca baiatul e al lui!

E scandal mare intre Dan Chisu si Manuela Harabor. Actrita a ajuns si in instanta, iar magistratii i-au dat dreptate.
Cere ca fostul ei iubit sa plateasca pensie alimentara pentru fiul autist. Chisu a pierdut si alte procese cu Manuela Harabor, dar refuza sa ii dea bani copilului, despre care spune ca nu e sigur ca este al lui.

”Obligă pârâtul să plătească în favoarea reclamantului 3.000 lei lunar, cu titlu de pensie de întreţinere, începând cu data introducerii acţiunii, 06.05.2015 şi până la încetarea stării de nevoie”
, se arată în hotărârea instanţei citata de Prima TV.
”De când a deschis acţiunea în instanţă pentru a avea o garanţie că acesta o ajută cu banii pentru băiat, care a făcut mari progrese de când merge la tratament, nu a mai văzut nici un leu de la Dan Chişu. El îi mai dădea din când în când diferite sume, dar de atunci se pare că s-a supărat şi nu a mai contribuit cu nimic”, a declarat un apropiat al Manuelei Harabor.
Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu