S-a dus la urgenta si le-a spus doctorilor ca isi simte stomacul greu si ca o doare burta. Medicii au avut un soc in sala de operatie! Nu au mai scos niciodata asta din abdomenul unei femei

Cazul de mai jos a socat medicii unui spital din India, care spun ca nu au mai vazut asa ceva niciodata in intreaga lor cariera.
Totul a inceput dupa ce Minati Mondal, o femeie in varsta de 51 de ani, s-a prezentat la spital cu dureri puternice in jurul abdomenului. Dupa o serie de teste, doctorii si-au dat seama ca starea de rau a femeii provenea de la o serie de pietre care s-au dezvoltat in fiere.

Ajunsi in sala de operatie, medicii au inceput procedura de extractie. Insa in momentul in care au desfacut abdomenul femeii au avut un soc: acolo nu erau doar cateva pietre, ci mii de pietre.

Mai exact, 11.950 de pietre! Dupa 50 de minute chirurgii au reusit sa le scoata pe toate, iar acum Minati este in afara oricarui pericol. 

Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu