A vrut sa aiba tenul mai inchis asa ca a mers la solar doar ca, in loc de cele 12 minute recomandate, a stat 32 de minute in aparat! A avut un soc cand a iesit si s-a uitat in oglinda! Uite cum arata fata asta acum

O femeie din Marea Britanie cauta sa isi faca dreptate dupa ce a comis o gava ce o va costa scump.
Din dorinta de a avea tenul inchis la culoare Zaynab Alkhatib, in varsta de 30 de ani, a decis sa mearga la solar. Doar ca, desi perioada zilnica recomandata este de 12 minute, ea a petrecut in aparat 20 de minute.

Mai mult, femeia a revenit in aceeasi zi, mai pe seara, si a petrecut in solar alte 12 minute. Insa la finalul ultimei sedinte a constatat cu stupoare, in momentul in care a iesit din aparat ca pielea de pe abdomen era foarte rosie si o ustura foarte tare.

Ranile sunt atat de grave incat, cel mai probabil, Zaynab va ramane cu cicatrici pentru tot restul vietii. Acest lucru o afecteaza grav deoarece isi castiga existenta din videochat si filme pentru adulti.

Acum ea vrea sa dea in judecata salonul si ii acuza pe angajati de faptul ca au lasat-o sa stea atat de mult in solar. Iata cum arata corpul ei dupa incident:

Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu