Video | Lidia Buble a recunoscut ca e indragostita lulea de Razvan Simion! Versurile celei mai recente melodii sunt scrise de ea si exprima trairile sale: “Tremur atunci cand ma atingi usor…”


Lidia Buble are un succes nebun cu noua melodie pe care a lansat-o recent, “Le-am spus si fetelor”, pe care o canta cu Amira. Cantareata a recunoscut ca versurile sunt scrise de ea si ca exprima ultimul an din viata ei.
Lidia Buble a acordat un interviu postului Music Channel, unde a tinut sa specifice ca este o “fata cuminte”, in ciuda a tot ce se spune sau se vorbeste despre ea. Cantareata facea, probabil, referire la relatia pe care o are cu Razvan Simion, matinalul care s-a despartit de sotia lui si acum se iubeste cu artista. “Eu sunt o fata cuminte, in ciuda a tot ceea ce se scrie de mine. Piesa aceasta exprima ultimul an din viata mea. Versurile sunt refacute, de mine, melodia avea alte versuri“, a declarat ea.
„Destinul ne-a convins ca suntem de neinvins“, „Soarele a ras fericit cand tu mi-ai zambit“ sau “Tremur atunci cand ma atingi usor”, sunt doar cateva din versurile melodiei in care Lidia vorbeste despre o dragostea puternica dintre doi iubiti.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu