Vezi ce profit urias a facut in ultimul an agentia de turism a Patriarhiei!

Agentia de turism a Patriarhiei si-a triplat profitul in ultimul an.
Patriarhia Romania a infiintat in 2007 o agentie de turism prin care asigura credinciosilor pelerinaje la obiective religioase din tara, dar si din tari ca Israel, Palestina sau Grecia. La vremea respectiva s-a precizat ca „Basilica Travel” este infiintata cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Biserici Ortodoxe Romane, cel care, la un moment dat, a sfintit autocarele agentiei.
In primii ani, rezultatele financiare ale agentiei de turism au fost modeste, dar o revigorare s-a inregistrat in 2012, cand „Basilica Travel” a avut un profit de 151.211 lei. Trendul ascendent a continuat si in 2013 (profit de 179.332 de lei), iar in 2014 a depasit asteptarile. Conform datelor de la Ministerul de Finante, agentia de turism a facut un profit de 613.624 de lei, de 3 ori si ceva mai mult decat in anul precent, semn ca oamenii sunt tot mai interesati de pelerinaje si excursii cu profil religios.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu