Ti se face rau! Uite prin ce chinuri a trecut femeia din imagine ca sa isi intretina familia - E cruzime fara limite!

Asiatica din imagine are o poveste de viata cu adevarat trista. Pentru ca este saraca si trebuie sa isi intretina familia, cauta de munca oriunde poate. Jurnalista Karen Emmons i-a luat un mic interviu care a lasat-o socata si scarbita, informeaza abc.net.au.

Victima a marturisit ca angajatorii ei o strigau des porc sau caine, sau ca sunt mai rau ca aceste animale mentionate. Lipsite de educatie, femeile accepta orice pentru a pune hrana pe masa. Muncitoarele sunt adesea violate si date afara fara a isi primi banii.

Sritak a muncit pentru un taiwanez care i-a luat pasaportul, i-a interzis sa mai vorbeasca cu familia si o punea la munca de la 6 dimineata la miezul noptii. Acesta a acuzat-o de furt, la un moment dat, si a batut-o cu o teava de fier si a aruncat cu apa fiarta pe ea. Femeia are peste 20 de cicatrici, printre care si o taietura pe fata.
"A luat o furculita pe care a incins-o pe aragaz si mi-a pus-o pe mana. A apasat tare pe ea de parca il avea pe diavolul in el. I-am spus sefului sa ma trimita inapoi la agentie daca nu ii place de mine, sa ma duc acasa. El mi-a zis ca daca lui nu ii place ceva, bate sau omoara. Imi spunea: "Caine, vino aici! Esti proasta! Esti un caine!", sunt cateva din marturisirile socante ale victimei.

Cand a fost la patronul agentiei sa ceara ajutor, acesta a fost ignorant si a amenintat-o: "Du-te dracu'! Toata familia ta, fiul tau cel mic, toti vor muri. Du-te dracu1. Esti o cu**a. Fiul tau o sa moara!" Dupa aceste injurii, i-a aruncat o cana cu cafea fierbinte in fata.
Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu