Scandal de proportii! Baietii de la “Haiducii”, saltati de jandarmi la un spectacol din tara! “Au injurat, au huiduit si au facut scene obscene in public”

Scandal urias intr-o comuna din Oltenia. Protagonisti au fost cei trei fosti ”haiduci”, Marian, Catalin si Cristi. Veniti la un spectacol organizat de primaria din Nicolae Titulescu, cei trei s-au pus pe huiduit in momentul in care pe scena a urcat trupa “Haiducii”, dar intr-o alta formula, intrucat managerul lor, Radu Baron, nu le-a mai pelungit contractul, acesta preferand sa aduca alti artisti in locul lor.
Foarte galagiosi si folosind cuvinte neadecvate, dat fiind faptul ca in public se aflau si copii, fostii “haiduci” au fost scosi de jandarmi din multime. Incidentul a fost confirmat de fostul manager al acestora, Radu Baron.
”Au venit pusi sa faca scandal, insotiti de alti doi baieti. Au injurat, au huiduit si au facut scene obscene, deranjand linistea publica, iar jandarmii au intervenit si i-au scos din public. In plus, erau destul de bine ametiti. Eu nu i-am dat afara, ci pur si simplu nu le-am mai prelungit contractele. Practic, atunci cand urcau pe scena, trupa “Haiducii” era formata doar dintr-un solist, Marian, si doi dansatori, intrucat ceilalti nu stiu sa cante. Acum am adus artisti care au voce si care pot sustine un spectacol live”, a declarat Radu Baron.

Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu