Kim Kardashian, DE NERECUNOSCUT! Cum arăta când era slabă

Kim Kardashian nu este cunoscută drept vreo silfidă. Totuși, deși este corpolentă, ea este una dintre cele mai dorite femei din lume, făcând furori cu posteriorul ei generos.

A făcut pictoriale peste pictoriale având grijă să își pună în valoare atuurile fizice, în special fundul și sânii, însă în ultima vreme Kim a luat proporții serios. Mămica unei fetițe de un an și jumătate, vedeta de 34 de ani, Kim și-a angajat de curând un nutriționist, pentru a o ajuta să slăbească, mai ales că, recunoaște chiare ea, a cam exagerat cu mâncarea în ultima vreme.
Se pare că starleta americană și-a stabilit și câte kilograme vrea să slăbească, aproximativ 15, pentru a arăta la fel de bine ca acum mai bine de 15 ani. Pentru a exemplifica, ea a postat și o fotografie mai veche, în care corpul ei este tras ca prin inel. Oare va reuși?
Cine e Kim Kardashian?
Kim Kardashian, născută pe 21 octombrie 1980, este model şi doar ocazional actriţă, dar celebră au făcut-o posteriorul ei şi sânii imenşi, precum şi scandalurile în care a fost implicată. Pe lângă extrem de scurta ei căsnicie cu Kris Humphries, care s-a încheiat cu un adevărat circ, Kim a fost protagonista unui scandal sexual după ce a apărut pe internet o casetă porno cu ea şi un vechi iubit.

Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu