FOTO! Nurgul Yesilcay, frumoasa bruneta din “Furtuna pe Bosfor”, este o mama perfecta! Noul serial turcesc debuteaza luni, de la 20.00, la Kanal D

Nurgul Yesilcay, din “Furtuna pe Bosfor”, are un baietel pe nume Osman Nejat, in varsta de 10 ani, de care este nedeslipita.

Nurgul este o femeie frumoasa si puternica. Ea a divortat in urma cu patru ani de tatal copilului ei, iar baietelul a ramas in grija mamei. Desi are multe proiecte si este tot timpul ocupata, Nurgul este mereu in preajma lui Osman. Actrita isi petrece mult timp alaturi de fiul sau, iar din fotografiile postate pe paginiile sale de socializare se vede ca cei doi se simt foarte bine unul cu altul.

Nurgul Yesilcay joaca in “Furtuna pe Bosfor”, revelatia momentului in materie de seriale turcesti. Productia (”Paramparca” – titlu original) a inregistrat un succes urias in Turcia si ii are in distributie, in roluri principale, pe Erkan Petekkaya(Riza din serialul “Dila” si Ali in “Tradarea”) si pe Nurgul Yesilcay (Yasemin din “Dragoste si pedeapsa”).

Serialul aduce in atentia publicului destine care se despart si apoi se intrepatrund, drama unor parinti rupti de copiii lor printr-o farsa a vietii, alegeri extrem de dificile.
Nu ratati, noul serial „Furtuna pe Bosfor”, difuzat de Kanal D, incepand din 5 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00.




Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu