FOTO EXCLUSIV! El e iubitul pe care Andreea Tonciu a incercat sa-l tina "la secret"! Am aflat totul despre tanarul afacerist de care bruneta e indragostita lulea! Intra sa-l vezi cum arata

Andreea Tonciu are, din nou, fluturi in stomac, dupa o lunga perioada. Bruneta a reusit in sfarsit sa-l uite definitiv pe Niky Mitea si se iubeste, de cateva saptamani, cu un tanar afacerist pe nume Denis.
De cand si-a taiat nasul si si-a marit sanii cu implanturi de silicon mai mari decat avea, Andreea Tonciu face mai multe cuceriri ca niciodata. Dupa ce s-a despartit de Niky Mitea, bruneta a “sortat” curtezanii o buna perioada pana sa se decida asupra unuia. L-a ales pe Denis care, conform apropiatilor ei, ii face cadouri extrem de des, o rasfata si o plimba in mai multe mini-vacante.
“Andreea e indragostita lulea de noul ei iubit si petrec foarte mult timp impreuna. El ii cumpara mereu flori, ii face cadouri scumpe, o respecta. Sunt impreuna de cateva saptamani. Ea a pus cateva poze pe Facebook, in care le da de inteles admiratorilor ca are un nou iubit, dar nu i-a aratat si chipul. Parintii Andreei sunt foarte fericiti pentru ca o vad ca radiaza din nou si are langa ea un baiat care o iubeste, o rasfata si o respecta. Culmea, ea, desi e o fire vulcanica, cu el inca nu a “reusit” sa se certe pentru ca el ii face mereu pe plac. Denis e un mic afacerist, are bani, are si o afacere cu telefoane”, sustin apropiatele brunetei.
Andreea si Niky au fost impreuna aproape 7 ani
Tonciu a postat pe contul ei de socializare o imagine in care apare tinandu-se de mana cu un barbat si a lasat si un comentariu in care da de inteles ca e indragostita lulea: “Iubirea vine cand nu te astepti”, a scris ea, langa fotografie.
El e noul iubit al AndreeiReporterii WOWbiz au pus mana pe fotografia cu chipul tanarului care a facut-o pe Tonciu sa radieze de fericire!





Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu