FOTO Drama vietii pentru Miss Globe Romania! Bomba sexy Diana Dinu nu a putut sa evite o caruta condusa de un betiv si a omorat cu masina patru persoane!

Diana Dinu, un manechin de succes, a fost implicata intr-un accident rutier mortal.
Diana Dinu a castigat in 2014 titlul de Miss Globe Romania, fiind considerata una dintre cele mai promitatoare fotomodele. Frumoasa din Bacau a fost, insa, implicata zilele trecute intr-un accident rutier groaznic.
Conform presei locale, Diana conducea un Audi A6 pe drumul european E85, in localitatea vranceana Haret, in seara zilei de 4 octombrie, cand s-a trezit in fata masinii cu o caruta, in care se aflau nu mai putin de 12 persoane, ce a intrat de pe un drum secundar pe cel principal fara sa se asigure.
Aflata la volan, Diana nu a mai putut frana si a lovit in plin caruta. Patru persoane din caruta au murit pe loc, iar alte 5 au fost ranite grav si au ajuns la spital.
Politistii sositi la fata locului au blocat circulatia si au fost nevoiti sa o evacueze pe Diana Dinu pentru a nu fi linsata de rudele victimelor, sosite la fata locului. Conducatorul carutei, care a scapat teafar, va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala grava din culpa si vatamare corporala din culpa, mai ales ca s-a dovedit ca avea alcoolemia peste limita legala. Daca se va stabili ca Diana Dinu avea viteza peste limita legala, atunci, aceasta va fi acuzata la randul sau de ucidere din culpa.




Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu