Foto | Dana Savuica, din ce in ce mai sexy de cand are probleme in casnicie! Uite-o cu sanii pe afara! Vezi ce a facut cu o pereche de catuse

Dana Savuica si sotul ei se pregatesc sa divorteze dupa 25 de ani de relatie, conform apropiatilor lor. Blondina a recunoscut ca are probleme in casnicie, insa nu doreste sa de-a mai multe detalii.
Desi carcotasii spuneau ca sufera din cauza scandalului divortului, Dana Savuica demonstreaza contrariul. Blonda e mereu cu zambetul pe buze si nu s-a inchis in casa, dupa cum s-a zvonit, ba din contra, nu rateaza niciun eveniment monden sau vreo petrecere.
Mai mult, a inceput sa-si scoata de la “naftalina” hainele sexy, decoltate, mulate si transparente pe care le poarta mandra. Recent, ea a participat la un eveniment monden la care a facut senzatie. Dupa ce ca avea fusta crapata “exagerat”, blonda s-a fotografiat si cu o pereche de catuse in mana, spre deliciul barbatilor prezenti.
La un alt eveniment, Dana a purtat o tinuta sexy care-i scotea in evidenta decolteul ametitor.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu