FOTO! Cum arata casa de vacanta pe care Florin Calinescu a ridicat-o in satul in care a copilarit! Vedeta TV are terenuri de 12.500 metri patrati si sta la marginea padurii!

Florin Calinescu are o vila in comuna Babana, din judetul Arges, in care a copilarit.
Florin Calinescu s-a nascut la Timisoara, dar este legat afectiv de comuna Babana, din judetul Arges, unde s-au nascut parintii sai. In 2008, cand a candidat la alegerile parlamentare pe listele PNL Arges, Calinescu dezvaluia in presa locala: „Asta este comuna parintilor mei, aici s-a nascut tatal meu si aici mi-am petrecut o buna parte a copilariei. Avem o casa in comuna Babana, sunt lucruri foarte puternice care ma leaga de acest judet”.

Conform declaratiei de avereCalinescu a cumparat, in 2006, doua terenuri in Babana, unul de 3.689 metri patrati, celalalt de 8.899 metri patrati (in total peste 12.500 de mp), iar pe unul dintre ele a ridicat o casa de vacanta - o vila cu etaj, aflata pe un deal, la marginea padurii.

„Acolo, sus, e casa lui Florin Calinescu. Vine destul de des pe-aici, e un om tare prietenos, sta de vorba cu toata lumea”, a dezvaluit un satean pentru WOWbiz.ro. De vila are grija Costel Calinescu, var cu Florin, care sta chiar peste drum. „Vila este pe numele lui Calin, fratele lui Florin Calinescu. Florin vine in vizita, la frate, la veri, ii place tare mult aici”, a marturisit Costel Calinescu.




Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu