EXCLUSIV! Surpriza colosala! Am aflat cine e iubitul secret al Ritei Muresan! Barbatul face parte din echipa emisiunii “Te vreau langa mine”, de la Kanal D

Rita Muresan este o femeie libera de cativa ani, de cand a divortat de tatal fetelor ei.
Anul trecut, Rita a fost vazuta des in compania unui barbat mai tanar ca ea, despre care la un moment dat ea a marturisit ca ii este iubit. Se pare insa ca relatia cu acesta s-a sfarsit, pentru ca, zilele trecute, ea a fost surprinsa de paparazzi in compania unui alt barbat.
Din imagini, se vede clar ca cei doi sunt tare apropiati. Ei se afla intr-un mall si se pregatesc sa intre la un film, dar inainte de a ajunge in sala de cinema, isi petrec ceva timp pe o canapea. Este locul unde intre cei doi au loc tot felul de gesturi romantice, atingeri si pupaturi.
Ei bine, noi am aflat cine este misteriosul barbat in compania caruia s-a aflat Rita Muresan. Il chema Paul si este sunetistul band-ului lui Tavi Clonda, de la emisiunea “Te vreau langa mine”, difuzata de Kanal D.
Intrebat de reporterii WOWbiz. despre relatia cu Rita Muresan, barbatul a zambit si a spus doar atat: “E viata mea privata. Nu vreau sa comentez!”



Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu