EXCLUSIV! Gestul fabulos pe care il face sotia lui Becali pentru Arsenie Boca! Luminita vrea sa ridice o biserica in curtea casei unde s-a nascut "Sfantul Ardealului"! A trimis banii in sat printr-un om de incredere!

Luminita Becali a contribuit financiar la intretinerea casei natale a lui Arsenie Boca si pentru strangerea fondurilor necesare ridicarii unei biserici.
Putini credinciosi cunosc locul in care s-a nascut Arsenie Boca, satul hunedorean Vata de Sus, acolo unde casa natala a „Sfantului Ardealului” se afla, izolata, pe coama unui deal. De casa si de gospodarie are grija calugarul Nicolae, acesta avand sub supraveghere un teren pe care se va ridica o biserica dedicata memoriei lui Arsenie Boca.
„Aici, pe langa casa, a mai cumparat niste teren parintele Mircea, de la Timisoara, care a facut o asociatie. Se va construi si o biserica, dar e nevoie de bani. Oamenii fac donatii, unii dintre ei ne ajuta chiar si cu mancare”, a dezvaluit calugarul Nicolae pentru WOWbiz.
Acesta a mai marturisit si ca Luminita, sotia lui Gigi Becali, o femeie discreta, spre deosebire de partenerul ei de viata, a contribuit cu bani, pe care i-a trimis in satul natal al lui Arsenie Boca:„Printre cei care ne-au ajutat, cu o suma mare, nu stiu cat, dar asa am auzit, se afla Luminita Becali, sotia lui Gigi. A trimis banii prin cineva, un om de incredere care a venit aici, la Vata de Sus”.



Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu