EXCLUSIV! Carmen Harra si-a facut si fata prezicatoare! Sexoasa Alexandra are tarif de incepatoare! Spre comparatie, mama ei le cere clientilor de 4 ori mai multi bani

Carmen Harra ofera sedinte prin internet si telefon, iar clientii trebuie sa plateasca 400 de dolari pentru o jumatate de ora. Fiica ei, Alexandra, cere doar 100 USD.
Clarvazatoarea Carmen Harra si-a inceput cariera in America, oferind consultatii intr-un cabinet de psihoterapie. Ulterior, Harra s-a adaptat cerintelor clientilor, astfel ca sedintele se fac prin email, skype sau telefon.
Pe site-ul prezicatoarei, aceasta si-a afisat tarifele, care sunt de 150 de dolari (pentru o consultatie de 10 minute), 300 dolari (20 de minute), 400 dolari (30 de minute) si 600 USD (60 de minute), sedintele fiind tinute in engleza, spaniola sau romana. “Imi place sa scriu carti si sa lucrez in domeniul psihologiei si spiritualitatii, unde incerc sa ajut oamenii sa-si vindece ranile sufletesti”, declara, la un moment dat, Carmen Harra.
De ceva vreme, prezicatoarea a scos-o in fata si pe fiica sa, Alexandra, care s-a remarcat mai degraba datorita formelor sale voluptuoase. Cele doua au semnat impreuna o carte despre viata de cuplu si, de atunci, Alexandra poate sa tina si ea sedinte private.
Pe site-ul ei, Alexandra este prezentata ca fiind absolventa de “Scriere creativa” si ca face parte din doua organizatii, una condusa de Hillary Clinton, cealalta de Bill Clinton, fostul presedinte al SUA. Pentru ca este la inceput de cariera, Alexandra Harra nu-si permite sa ceara tariful mamei sale. Pentru o sedinta cu Alexandra Harra, clientii trebuie sa plateasca de 4 ori mai putin decat la Carmen Harra, adica doar 100 de dolari pentru 30 de minute.




Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu