EXCLUSIV! Ana Maria Mocanu e indragostita lulea de iubitul ei! Si-a facut tatuaj cu initialele lui! Desenul cu numele fostului iubit l-a “sters”! Oare asa va proceda cu toti barbatii din viata ei?

Ana Maria Mocanu traieste o frumoasa poveste de dragoste, de cateva luni, cu un afacerist pe nume Valentin. Asistenta tv e indragostita lulea de el, atat de indragostita incat si-a facut un tatuaj cu initialele numelui lui, la incheietura unei maini.
Ana Maria Mocanu are fluturasi in stomac si traieste dragostea asemeni unei adolescente, de cand s-a cuplat cu Valentin. Barbatul i-a oferit linistea si dragostea de care avea nevoie, se pare, iar ea i-a facut o surpriza de proportii: si-a facut un tatuaj cu initialele numelui lui.
Nu e prima oara cand Ana face un asemenea gest pentru un barbat. Muzicianul cu care s-a iubit inaintea lui Valentin, pe nume Dan, a avut parte de aceeasi surpriza de la ea. Ana isi tatuase initialele numele lui pe inelar, insa, dupa ce s-a despartit de el, le-a acoperit cu un alt desen.
“Ana Maria e fericita langa Valentin. Chiar din primele saptamani din relatie si-a tatuat, la incheietura unei maini, initialele numelui lui, V.B. La fel a facut si cu fostul ei iubit, Dan, isi tatuase D.C pe un inelar… si apoi i-a parut rau. S-a dus sa-l acopere si si-a facut un fluture imens ca sa nu se mai vada cele doua litere. Cred ca s-a grabit iar… cu tatuajul V.B… Daca se va desparti de Valentin, ce va face? Sau daca isi gaseste alt iubit, tatueaza alte litere? Are 30 de ani, dar cred ca uneori inca e copil in gandire… Sau poate ca atunci cand o ia valul dragostei... nu se mai poate concentra si ia decizii pe care, ulterior, le regreta”, sustin surse din anturajul asistentei tv.





Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu