Degeaba ii face Raduleasca reclama cumnatei sale care o machiaza! Anca a castigat intr-un an cat ia Mihaela intr-o emisiune

Afacerea cu salonul si scoala de machiaj ii aduce castiguri modeste Ancai Radulescu.

Anca Radulescu, cumnata Mihaelei, detine de cativa ani un salon profesionist de machiaj, dar si o scoala de make-up, care ofera diverse cursuri pentru clientele interesate. Mai mult, Anca este singura care o machiaza pe Mihaela Radulescu, indiderent ca este vorba despre pictoriale sau prezente in emisiuni. De altfel, Mihaela a laudat-o recent pe cumnata sa: „Ea este cea care ma faca sa arat tanara si fabuloasa. Anca Radulescu, the best make up artist! Ea e cumnata mea adorabila de-o viata, deci e family si e responsabila de look-ul meu la „Romanii au talent”, dar si in mai toate aparitiile editoriale si evenimentele pe care le prezint, de ani de zile”.
In ciuda reclamei pe care i-o face Raduleasca, Anca nu prea un succes teribil cu salonul si cu scoala de machiaj. Conform datelor de la ministerul de Finante, firma de make-up a Ancai Radulescu a avut, in 2014, un profit de 50.084 de lei (aproximativ 11.000 de euro). Este, totusi, o crestere fata de 2013, cand castigul net a fost de 34.424 de lei. Suma pare ridicola fata de cat castiga cumnata Ancai, Mihaela Radulescu, doar din aparitiile la „Romanii au talent”, presa speculand ca vedeta incaseaza 10.000 de euro pe emisiune.



Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu