De ce au cerut parintii fetei ucise in parcul Copou reconstituirea crimei cu medic legist! "A negat si a inventat tot felul de scenarii ce se petreceau doar in mintea lui de criminal sadic"

Procesul baiatului din Iasi care si-a sugrumat iubita cu un colier in Parcul Copou din Iasi primavara trecuta se apropie de final.
Pana la sfarsitul acestei luni, Tribunalul Iasi ar putea finaliza cercetarea judecatoreasca si ar putea da sentinta in cazul lui Eduard Perju, criminalul din Copou. Acesta si-a sugrumat iubita de 15 ani, pe tanara Diana Gugulica, cu un colier de plastic, pe o banca din parc, ziua in amiaza mare. La una din infatisarile trecute, parintii victimei au solicitat o nou reconstituire, de data aceasta in prezenta unui medic legist, insa cererea a fost respinsa de judecatori.
„Aveam niste semne de intrebare fata de cum s-a petrecut fapta si ce a declarat el dar din pacate ne-a fost respinsa cererea. La inceput, el a negat si a inventat fara nici un fel de scrupul tot felul de scenarii care se petreceau doar in mintea lui de criminal sadic. Cu adevarata doameni avocat, am reusit sa-i aratam adevarata fata”, ne-a declarat Vlad Gugulica, tatal Dianei.
Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu