Cel mai controversat calendar revine si in 2016! Este vorba despre 12 imagini care reprezinta preoti in ipostaze gay. Iata cateva poze din calendar

De cativa ani, un calendar cu preoti dezbracati, ii intarata pe credinciosi. Calendarul, sustine presa straina, ar fi realizat in Romania.
Din 2013, calendarul prezinta anual 12 fotografii cu modele masculine in ipostaze homoerotice, langa simboluri crestine sau purtand vesminte preotesti.
Oficialii Bisericii Ortodoxe Romane au declarat la aparitia primei editii, din 2013, ca asemenea proiecte sunt menite sa “defaimeze preotii ortodocsi, din dorinta de a promova o anumita ideologie”.
Editia de anul viitor al calendarului a fost prezentata de Huffington Post. Conform publicatiei, calendarul ar fi fost realizat de Magdalena De Iona in Romania, care a spus ca acesta nu este destinat a fi utilizat in scopuri religioase, ci mai degraba ca efort artistic impotriva homofobiei in Biserica Ortodoxa, la care aproape 90% dintre romani ii apartin.
Imaginile ii ironizeaza pe Vladimir putin si Patriarhul Kiril al Rusiei.



Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu