FOTO! Astea sunt cele mai tari imagini cu Ana Maria Barnoschi! In costum de baie, tanara face echilibristica pe... un barbat! Nu ratati “Roata Norocului”, duminica, de la 20.00, la Kanal D

Co-prezentatoarea emisiunii “Roata Norocului” de la Kanal D este si o talentata dansatoare. Putini sunt insa cei care si-o puteau inchipui pe tanara in astfel de pozitii extrem de senzuale.

Ana Maria, in costum de baie, la o piscina din Capitala, a pozat, alaturi de iubitul sau, in pozitii de senzatie. Tanara a reusit cateva pozitii de echilibristica, sprijinindu-se pe barbat, care i-ar face invidiosi si pe acrobatii de la circ. Vedeta Kanal D a realizat, intr-o joaca, imagini spectaculoase.




Ana Maria a declarat intotdeauna ca are un regim de viata strict, face multa miscare si are o dieta bazata pe multe legume si fructe.Silueta perfecta si muschii bine conturati sunt insa rezultatele orelor petrecute in sala de repetitii, ea fiind dansatoarea preferata a multor cantareti de la noi, de la Fly Project, pana la Inna.


Pe Ana Maria Barnoschi o puteti vedea, alaturi de Bursucu, la “Roata Norocului, in fiecare duminica, de la 20.00, la Kanal D.


Share on Google Plus

About Reutersmediaa

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu